Nieuws

Een Nieuw Jaar een Nieuwe Samenwerking!

2017 slaan wij de handen ineen met de BOVAG na het goed bekijken van onze doelstellingen hebben wij contact gelegd met de BOVAG of wij in aanmerking kwamen om het label BOVAG te mogen hanteren. Na de nodige gesprekken en metingen hebben wij de toelatingstest met vlag en wimpel doorstaan!

Voor de consument is BOVAG een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Zekerheden als BOVAG Garantie, de diverse Geschillencommissies en de met consumentenorganisaties afgestemde leveringsvoorwaarden zorgen dat de belangen van consumenten die zaken doen met een BOVAG-bedrijf geborgd zijn.

Waarmee wij ons onderscheiden? Wij geloven in de klant, die staat bij ons te allen tijde centraal. Zijn of haar wensen staan voorop hiermee hebben we in de verre omtrek een uitstekende reputatie opgebouwd.

Dus heeft u een kleine of grotere schade aan uw auto, bestelwagen, vrachtwagen of caravan, de koffie staat altijd voor u klaar!
De praatavond van 4 november met Dhr. Rob Koch was zeer geslaagd!
De opkomst was grandioos 50 stoelen waren er klaar gezet en er moesten er nog zo’n 15 worden bijgezet. Dus aan publiek geen gebrek.

Er stonden verder opgesteld een prototype van de Volvo 480 een Lotus en een aantal oldtimers waaronder Bedford, Citroen en natuurlijk MG. Ook was aan de inwendige mens gedacht en ook op dat gebied was alles prima verzorgd.

Ook onze gastspreker Rob Koch, heeft de aanwezigen op voortreffelijke wijze weten te boeien door de manier waarop hij zijn verhaal, aangevuld met de nodige schitterende beelden, aan ons overbracht. In feite was zijn verhaal een jongensdroom die hij tot werkelijkheid heeft weten te brengen. Iedereen zat dan ook geboeid naar zijn verhaal te luisteren.

Het is toch mooi om te horen en te zien dat vliegtuigen en snelle auto’s op meerdere manieren iets met elkaar te maken hebben. En dat onze XPAG motoren nog verbonden zijn met een merk als Hispano Suiza!
Ook aan Rob onze dank dat hij dit voor de regio Brabant heeft willen doen. Het was kortom een geslaagde avond.

 

Op 18 oktober hebben wij bezoek gehad van een Standox delegatie uit Japan.
Deze kwamen kijken naar onze vooruitlopende technieken in de autoschadebranche.

 

 

Doormiddel van de aankoop van de aluminium uitdeukset en spotter power zijn we nu ook gespecialiseerd in het herstellen van aluminium plaatwerk delen.

 


Door de aankoop van een nieuwe Iveco oprijwagen kunnen wij nu ook zorg dragen voor het bergen van uw auto.