Profiel

Ruud van Boxtel Autoschade B.V. is gespecialiseerd in het schadeherstel van alle automerken. Daarbij zijn wij een schadeherstelbedrijf met BOVAG erkenning hierdoor behoren wij tot de top van schadeherstelbedrijven in Nederland. Ook zijn wij aangesloten bij alle grote verzekeringsmaatschappijen zoals Achmea, Interpolis, als ook andere verzekeringsmaatschappijen zodat u altijd bij ons terecht kunt voor kleine en grote schade's.

Keurmerken

Ruud van Boxtel Autoschade B.V. is aangesloten bij diverse brancheorganisaties en kwaliteitsinstellingen.
Enkele voorbeelden hiervan zijn:
Bovag
Rep@net

Rep@net is een wereldwijd netwerk van professionele (auto)schadebedrijven die werken met Standox-autolakken. De vereniging geeft actieve ondersteuning aan haar leden op het gebied van onder andere bedrijfsvoering en financieel management. Hierbij staan een maximaal rendement en de continuiteit van de bedrijven centraal. Ook vormt ze een platform waar de leden van elkaars expertise en ervaringen kunnen profiteren. Samen sterk als Partners in Excellence.

Om lid te worden van Rep@net moet een (auto)schadebedrijf voldoen aan strenge criteria. Ruud van Boxtel Autoschade B.V. voldoet hieraan en staat garant voor kwaliteit en snelheid. Alle reparaties vinden plaats onder voorwaarden van het BOVAG-Garantiefonds. De klant is verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige herstelling van de auto, ongeacht merk of type.